tiistai 1. marraskuuta 2016

Viikko takana, neljä edessä

Hallo!

Ensimmäinen viikko Hampurissa on saatu päätökseensä! Tuntuu kuitenkin siltä, kuin olisi ollut jo monta viikkoa täällä suurkaupungin vilskeessä.

   
St. Michaelin kirkon tornista näkymää.




Niin paljon on ehtinyt tapahtua niinkin lyhyessä ajassa. Olemme saaneet tutustua kouluumme ja sen oppilaisiin. Kierrelleet kaupunkia ja nähneet upeita maisemia. Tutustuneet hampurilaiseen katu- ja ravintolakulttuuriin.. Niin paljon kerrottavaa, mutta onneksi yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa eli antaa kuvien kertoa oma tarinansa!

St. Michaelin kirkon juurella pälyilemässä puistomaisemaa.
Ich liebe dich <3

















Koulussa olemme tehneet seinärakennetta jonka sain vihdoin tänään valmiiksi! Tekeminen on ollut hyvin erilaista niin kuin olen aikaisemmin jo maininnutkin. Mielenkiinto on pysynyt hyvin yllä, kun ei ole vain niitä entuudestaan tuttuja työskentelytekniikoita.

Valmis seinärakenne. Pienoismalli seinästä, missä ikkuna- ja oviaukko.

Itsetehtyjä puunauloja, joilla seinärakenteen paalit kiinnitettiin toisiinsa.
Vasemmassa kuvassa näkyy vielä keskeneräisenä olevaa työtä.



Koska koulupäivämme ovat aika pitkiä (klo 7-16:30), emme välttämättä ole jaksaneet lähteä
kaupungille koulupäivien jälkeen. Viikonloppuna ehdimme kuitenkin kiertelemään enemmän ja perjantaina muutamat meidän luokallamme olevista mukavista pojista lähti vapaa-ajallaan näyttämään meille paikkoja ja kertoivat paikallisena kaikkea mielenkiintoista. Jatkoimme iltaamme St. Paulin rajamailla sijaitsevaan ravintolaan nauttimaan ruuasta ja hyvästä seurasta:) Lauantaina lähdimme Neelan kanssa kaksin kiertelemään keskustaa päivänvalossa. Sunnuntaina kävimme yhdessä opettajamme Mr. Vossin ja Suomessakin käyneiden saksalaispoikien kanssa lauttaristeilyllä, joka kiersi yhden pienen osan Hampurin jättimäisestä satamasta. Alue tuntui hyvin suurelta vaikka näimmekin vain pienen murto-osan.

Lauantaiset herkulliset pasta-annokset ja sunnuntaisen lauttaristeilyn saksalainen cola-juoma.


Maisemaa lauttaristeilyltä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti